Hjælp med at sikre databrøndens normale drift

Hjælp DDB og DBC med at sikre brøndens normale drift og svartider ved at have tæt dialog om nye projekter og services, der trækker på data fra brønden.

Nye initiativer, der kreativt sætter brønddata i spil på en ny måde i forbindelse med biblioteksformidlingen, kan påvirke brøndens drift. Samtidig er de nye initiativer også en vigtig del af udviklingen, som vi ikke kan undvære. Hvis I har planer om en ny service eller et nyt produkt, der trækker på data fra brønd, er det derfor vigtigt, at I går i tæt dialog med både DDB og DBC, så vi i samarbejde kan finde ud af, hvordan de nye initiativer påvirker brøndens drift mindst muligt.

På den måde kan vi i samarbejde sikre, at databrønden kan klare den ekstra belastning, der kan være, når der udvikles en ny service eller et nyt produkt, der trækker på data fra brønden, og det giver os mulighed for i fællesskab at finde en løsning, hvor det nye produkt eller service ikke påvirker brøndens normale drift og svartider.

Ved spørgsmål eller information om en ny service eller et nyt produkt skriv til Preben Aagaard Nielsen via kontaktboksen til højre eller kontakt DBC att. Bente Schade Poulsen, Markeds- & kundechef, på bsp@remove-this.dbc.dk.

Siden er sidst opdateret: 12.10.2017

Preben Aagaard Nielsen