Farveændringer i DDB CMS ved udrulning af Webtrekk-modul

Nogle biblioteker vil opleve, at farverne i DDB CMS har ændret sig efter udrulning af Webtrekk-modulet. Problemet er let at justere.

Genskab valgte farver

1. Gå ind under "Udseende” -> "Udseende" -> "DDBasic V2.0" (Sti: /admin/appearance/settings/ddbasic).
  2. Tryk på "Gem" knappen nederst på siden.

Herefter vil de lokalt valgte farver på sitet være genskabt. Opleves der stadig problemer kontakt venligst DBC’s kundeservice.

Siden er sidst opdateret: 21.12.2017

Rolf Madsen