DDB CMS: se betaversionen af den kommende opgradering

Få en forsmag på, hvordan dit biblioteks hjemmeside vil se ud med den kommende opgradering af DDB CMS.

Med betaversionen er formålet, at bibliotekerne får en længere periode til at se deres nye sites igennem, inden opgraderingen af DDB CMS (2017-1 releasen) rulles ud på bibliotekernes stagingmiljøer.

Se betaversionen for dit biblioteks hjemmeside

• For redaktørbiblioteker: indsæt biblioteksnavn foran ”-tst.ddbcms.dk/”
    (fx alleroed-tst.ddbcms.dk)
  • For webmaster- og programmørbiblioteker: Hent følgende template “4.0.0-beta2-kun-test” (som navnet antyder, må denne ikke sættes i produktion).

Det er vigtigt at understrege, at I ikke skal funktionsteste betaversionen og melde fejl ind til DDB. Betaversionen skal alene bruges til at få et første overblik over, hvordan bibliotekernes lokale indhold vil opføre sig i det nye design. Det egentlige redaktionelle arbejde kan i øvrigt først foregå efter, at biblioteket er gået i decideret drift med den nye opgradering.

Bemærk, at betaversionen indeholder fejl. Nogle fejl er allerede rettet, men er ikke med i betaversionen, andre arbejder vi stadig på at komme i mål med inden den endelige release. Vil man følge med i udviklingsarbejdet med at rette fejl, så se med her.

Eksempel på en fejl. Knappen Opening hours er ikke oversat i betaversionen, hvilket betyder, at højden på det hvide felt bliver for stor og spiser lidt af topmenuen.

Hvad er næste skridt?

DDB forventer at udrulle den nye opgradering (2017-1 releasen) på bibliotekernes stagingmiljøer medio september. Inden da arbejder vi på at få rettet alle kritiske fejl.

I vil som vanligt få tilsendt en vejledning til den kommende opgradering, så snart vi er ude med den endelige release.

Siden er sidst opdateret: 24.08.2017

Christel Krabbenhøft