DDB CMS: Release klar på staging

Den nye opgradering (Release 27 - bugfixes) er nu udrullet til bibliotekernes stagingmiljøer og klar til at blive testet.

Testperioden løber frem til og med den 12. februar. Opgraderingen frigives til drift hurtigst muligt efter stagingperiodens udløb. Hvis I har behov for en længere testperiode, så hører vi meget gerne fra jer. Vi har kortet den vanlige stagingperiode med en uge, da vi erfarer, at der sjældent er behov for længere tid til at teste i.

Skift fra PHP 5.6 til PHP 7

For redaktørbiblioteker ruller DBC den endelige opgradering ud under PHP 7 efter stagingperioden. Webmasterbiblioteker skal kontakte DBC’s kundeservice og koordinere opgraderingen af deres PHP version. Skiftet til PHP 7 kan ske fra uge 8, og opgraderingen testes derfor i stagingperioden under PHP 5.6. Programmørbiblioteker skal selv foretage skiftet fra PHP 5.6 til PHP 7.

Release 27 - bugfixes

Den nyeste opgradering (Release 27 – bugfixes) indeholder blandt andet følgende rettelser:

• Brugerne kan nu igen forny lån via mobilen (#3067)
  • Production barren er tilbage (løst) (#3112)
  • Kampagner kan indsættes på forsiden (#3074)
  • Åbningstider fejler på forsiden (løst)  (#3159)
  • Embeddede videoer er igen synlige (#3077)
  • "Min konto" kan kun ses på iPad, hvis den er på højkant (løst) (#3119)
  • Billedstørrelse for e-resurse listebilleder (løst) (#3091)

Se alle issues i opgraderingen her

Offentlige lister / Public lists

I udviklingsprocessen har der været fejl i forhold til siden med brugernes offentlige lister/public-lists. Disse er rettet, men det vil være godt, hvis I er ekstra opmærksomme på denne side under jeres test i staging-perioden.

Se stagingversionen for dit biblioteks hjemmeside

For redaktørbiblioteker
Indsæt biblioteksnavn foran ”-stg.ddbcms.dk/” (fx alleroed-stg.ddbcms.dk/).

For webmaster- og programmørbiblioteker
Hent følgende template “ding2-7.x-4.2.0” (denne version må ikke sættes i produktion).

Webtrekk onlinekurser

I forbindelse med at KPI Index skifter analyseværktøj for bibliotekernes webstatisk afholdes der to online kurser. Tilslutningen til Webtrekkonlinekurserne har været stor, der er dog stadig få ledige pladser på kurserne den 7. og 8. februar. Du kan tilmelde dig kurserne her. Du kan læse mere om indholdet af onlinekurserne i den tidligere udsendte nyhed.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte projektleder Christel Krabbenhøft via kontaktboksen til højre.

Siden er sidst opdateret: 05.02.2018

Christel Krabbenhøft