Bibliotekernes webstatistik for oktober 2017

Antallet af besøg pr. 1.000 indbyggere på folkebibliotekernes lokale hjemmesider er gennemsnitligt gået frem med 9 % i oktober 2017 sammenlignet med september 2017.

Highlights fra oktober 2017

• Månedens højdespringer er Langeland med en fremgang på 38 % besøg pr. 1.000 indbyggere i oktober 2017 sammenlignet med august 2017.
  • Læsø, Langeland og Viborg har opnået den største fremgang for hjemmesidebesøg pr. 1.000 indbyggere i oktober 2017 sammenlignet med september 2017.
  • Blandt netbibliotekerne ligger Ekurser.nu øverst på top 15-listen med en fremgang på 11 % i besøg pr. 1.000 indbyggere for den aktuelle måned kontra sidste måned.
  • Oktobers nye, mest søgte forfattere er Anna Grue, Helle Helle og Jo Nesbøe.
  • Kalundborg har det største procentvise besøgte indhold for arrangementer efterfulgt af Odsherred og Rødovre.

Siden er sidst opdateret: 23.11.2017

Sidsel Stenbek Andersen