Bibliotekernes webstatistik for juli 2017

Gennemsnitligt går folkebibliotekernes online performance, målt i besøg pr. 1.000 indbyggere, frem med 5 % i juli 2017 sammenlignet med juni 2017. Det viser tallene i den nyeste månedsrapport. Se den fulde rapport, og find ud af, hvordan dit bibliotek klarede sig.

Highligts for juli 2017

• Juli måneds højdespringer er Middelfart med en fremgang på 298 % på besøg pr. 1.000 indbyggere i løbet af de to foregående måneder
  • Kalundborg indtager månedens førsteplads på listen for den aktuelle måned kontra samme måned sidste år for besøg pr. 1.000 indbyggere med en stigning på 183 %
  • Siden sidste månedsrapport er 11 nye biblioteker kommet med på top 15 listen over biblioteker med størst fremgang i løbet af to måneder. Nye på listen er: Lyngby-Taarbæk, Ringkøbing-Skjern, Odsherred, Haderslev, Gribskov, Dragør, Mariagerfjord, Rebild, Varde, Kerteminde og Assens
  • Gennemsnitligt går antallet af besøg på netbibliotekernes hjemmesider tilbage med 26 % i juli 2017 sammenlignet juni 2017, mens det sammenlignet med juli 2016 er en fremgang på 27 %
  • Filmstriben Next topper listen over netbiblioteker med største procentvise fremgang på besøg pr. 1.000 indbyggere.

I denne måneds statistikrapport er der desuden vedlagt halvårsstatistik for de devices, som brugerne benyttede i løbet af 1. halvår 2017 ved besøg på folke- og netbibliotekernes hjemmesider.

Siden er sidst opdateret: 21.08.2017

Malene Campbell Olsen (barsel)