Statistik for oktober 2016: 2,4 gennemførte søgninger pr. besøg

I oktober viser statistikken for bibliotekernes online performance et gennemsnit på 2,4 gennemførte søgninger pr. besøg. Et danmarkskort viser desuden fordelingen af besøg pr. 1.000 indbyggere på landsplan.

Highlights fra månedens rapport:

• Lejre er månedens højdespringer med en stigning på 79 % de seneste to måneder målt i besøg pr. 1.000 indbyggere
  • 'eReolen Go' er kommet med på listen over Netbiblioteker
  • Listen over de 30 mest populære søgefraser på landsplan indeholder 21 søgninger på forfattere, 5 på titler, 3 på materialetyper og 1 på genre
  • I oktober er der i gennemsnit foretaget 2,4 søgninger pr. besøg
  • Et danmarkskort viser antallet af besøg målt pr. 1.000 indbyggere på de forskellige byers bibliotekshjemmesider

Læs hele rapporten for oktober 2016 her

Malene Campbell Olsen (barsel)