Statistik for licenserne i 2015 er klar

Hvor meget blev de digitale tekstlicenser på landets biblioteker brugt i 2015? Svaret på det spørgsmål ligger nu klar i bibliotekernes selvbetjeningsmodul til digitale tekstlicenser - ERMS.

Brugstallene for de digitale tekstlicenser for hele 2015 er nu klar i ERMS.

Mere og bedre statistik er på vej

Statistik for licenserne i ERMS er prioriteret højt, da det især var det, bibliotekerne efterspurgte i en undersøgelse af ERMS tilbage i november 2015.

Derfor arbejder DDB også på at indhente bedre og hyppigere statistik hos leverandørerne. Målet er på sigt at præsentere brugstal løbende for hver måned i ERMS.

Læs også: "Sammenlign licenser med nyt værktøj i ERMS"

Dorte Birkegaard Thuesen