Statistik for august 2016 viser lille fremgang

Gennemsnitligt går folkebibliotekernes online performance målt i besøg pr. 1.000 indbyggere frem med 2% i august 2016 sammenlignet med august 2015, mens tallet fra juli 2016 til august 2016 går frem med 7%. Det viser tallene i den nyeste månedsrapport.

En ny funktion i webtrends giver folkebibliotekerne mulighed for at se, hvor mange af de besøgende, der klikker sig ind på en materiale-post.

I månedens rapport kan du udover de vigtigste tal se, hvordan jeres eget bibliotek som noget nyt kan finde konverteringsraten for antal klik på en materiale-post i webtrends. Konverteringsraten fortæller, hvor mange af de besøgende, som klikker sig ind på en materiale-post.

Læs hele rapporten for august 2016 her

Malene Campbell Olsen (barsel)