Ses vi til DDB’s strategidag i juni?

Den 1. juni løber årets strategidag for bibliotekschefer af stablen. Her stiller vi skarpt på samspillet mellem DDB og ledelse i vores digitale tid - lokalt og nationalt.

Strategidagen den 1. juni fokuserer på at styrke mulighederne for at lede bibliotekerne i en digital tid – både på lokalt og nationalt niveau. Det vil handle om, hvordan man lokalt kan få mest muligt ud af de digitale, nationale løsninger, som leveres af bl.a. DDB. Og hvordan man kan præge retningen for bibliotekernes fælles IT-infrastruktur, så det understøtter den ønskede udvikling for sit lokale bibliotek.

Dagen vil bestå af både eksterne inspirationsoplæg, erfaringsbaserede oplæg fra bibliotekscheferne, oplæg fra DDB og workshops.

Nærmere program og mulighed for tilmelding vil blive meldt ud snarest, men sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Læs også: DDB's årsberetning for 2015

Sofie Blinkenberg Federspiel