Se bibliotekernes online performance for december

Nu er den nye type månedsrapport for bibliotekernes online performance klar for december 2015 – i en mere forenklet udgave, der giver et større overblik.

Rapporten for december 2015 giver blandt andet et indblik i besøgstallene på bibliotekernes hjemmesider og på netbibliotekerne. Den er væsentligt forenklet sammenlignet med rapporten for november 2015.

Her kan man blandt andet se, at Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne er månedens highlight, da biblioteket de sidste to måneder har øget antallet af besøg på hjemmesiden mest med mere end 33 %. I rapporten giver bibliotekschef Per Høgh sin forklaring på det gode resultat.

Mere om rapporten

Rapporten er udarbejdet i samarbejde mellem KPI Index og DDB, og tallene er fra Danmarks Biblioteks Index og Webtrends. Rapporten er en forsøgsordning, der vil afprøve, om initiativet er kommet for at blive.

Malene Campbell Olsen (barsel)