Revideret udviklingsplan

Det oprindelige oplæg til udviklingen af bibliotekernes fælles infrastruktur i 2016 er blevet justeret. Det skyldes blandt andet projekter, som ikke blev afsluttet i 2015 og derfor må færdiggøres i 2016.

Udviklingen af bibliotekernes fælles infrastruktur bliver årligt fastsat i den såkaldte Releaseplan. Den sendes i høring hos bibliotekerne, hvorefter DDB bestiller opgaverne på vegne af den fælles bibliotekssektor.

Om den reviderede udgave

Oplæg til releaseplanen for 2016 blev vedtaget i juni efter høring hos blandt andre landets biblioteker. Planen er nu revideret, da der hos leverandøren blandt andet er sket en omprioritering af timer i 2015 til integration til det nye Fælles BiblioteksSystem, FBS. Dermed må andre projekter flyttes til 2016.

Fremover vil processen for releaseplanen ligge tættere på udførelsestidspunktet, og DDB er i dialog med leverandøren om andre forebyggende initiativer. Begge dele for at sikre, at planerne fremover skal justeres mindst muligt efter høring hos bibliotekerne.