Nye medlemmer og formand i DDB’s koordinationsgruppe

Den 1. januar 2017 får DDB’s koordinationsgruppe tre nye medlemmer samt ny formand. Søren Mørk Petersen, Bibliotekschef i Helsingør Kommunes Biblioteker, indtræder som formand.

Nye medlemmer i koordinationsgruppen
De nye medlemmer er udpeget af DDB’s styregruppe og indtræder i koordinationsgruppen pr 1. januar 2017. De nye medlemmer er:

• Søren Mørk Petersen, Bibliotekschef i Helsingør Kommunes Biblioteker
  • Bente Kristoffersen, Bibliotekschef i Brønderslev Kommune
  • Ole Bisbjerg, leder af biblioteker, borgerservice og museer, Billund Kommune

Søren indtræder som formand.

Farvel til tre tidligere medlemmer
De nye medlemmer betyder samtidig et farvel til tre siddende medlemmer. Det er:

• Erik Barfoed, Bibliotekschef i Lejre. Udtrådte i oktober 2016 pga. jobskifte.
  • Bente Nielsen, Bibliotekschef i Guldborgsund. Udtræder pr. 31. december pga. rotationsprincip om højst fire år i koordinationsgruppen.
  • Jytte Bræmer, Bibliotekschef i Fredericia. Udtræder pr. 31. december pga. rotationsprincip om højst fire år i koordinationsgruppen.

Jytte Bræmer går af som formand, og siger om sin tid i koordinationsgruppen:

”Det har været interessant - og til tider også udfordrende - at være med de første fire år af DDB s levetid. Det har været en tid, hvor vi har omsat en ide til noget konkret ud fra præmissen om at skabe værdi for bibliotekerne, som kun kan realiseres, hvis vi løfter i flok. Det er vigtigt at bevare fokus på, hvordan DDB leverer det mest relevante for bibliotekerne. Derfor er det også godt med nye øjne, og jeg ønsker held lykke og god arbejdslyst til både de nye medlemmer og nye formand!”