Mød keynote speaker Kim Lindskov Knudsen til årets strategidag

Kim Lindskov Knudsen fra PwC kommer på DDB's strategidag med sin vurdering af, hvad det vil sige at være digital leder på bibliotekerne i dag. Bag sig har han en stor undersøgelse fra 2016, der tager temperaturen på digitaliseringen i det offentlige.

DDB's strategidag bliver holdt onsdag den 1. juni på Musholm ferie-, sport- og konferencecenter i Korsør.
Strategidag 2016

Hvilken digital virkelighed står vi overfor i dag? Og hvad kræver det af dig som leder, når du skal drive digitaliseringen på biblioteket, samtidig med at nationale processer kan påvirke beslutningerne?  Det er nogle af de spørgsmål, som keynote-speaker Kim Lindskov Knudsen vil besvare på DDB’s strategidag den 1. juni.

Det vil han blandt andet gøre ud fra PwC’s temperaturmåling af digitaliseringen i det offentlige, udgivet i februar 2016, der er en undersøgelse blandt 119 ledere og beslutningstagere i stat, kommuner og regioner.

Mere om dagen

På dagen vil du også kunne høre Kåre Pedersen, projektchef i KL, komme med konkrete værktøjer og metoder til, hvordan man kan tænke digital ledelse.

Faggruppen for it-infrastruktur vil skitsere mulige scenarier for fremtidens infrastruktur og dertil hørende nødvendige valg og fravalg. Det vil efterfølgende blive behandlet af dagens deltagere i en workshop.

Dagen bliver rundet af med en paneldebat under overskriften: ”Hvad er biblioteksledernes digitale akilleshæl?”. Her vil afstemninger fra salen give et øjebliksbillede af, hvordan bibliotekerne arbejder med digital ledelse. De vil blive brugt til en diskussion af, hvor godt vi gør det i dag, og hvad vi kan gøre bedre fremover.

Praktisk information

Strategidagen løber af stablen på Musholm ferie-, sport- og konferencecenter i Korsør.

Strategidagen er forbeholdt bibliotekschefer og deres souschefer/stedfortrædere. Der kan højest deltage to fra hvert bibliotek.

Tilmeld dig strategidagen senest på mandag, den 23. maj, via dette link.

OBS! DDB opfordrer mindre kommuner til at deltage, så dagens diskussioner og valg afspejler behovene i den samlede bibliotekssektor.

Sofie Blinkenberg Federspiel

Tilmeld dig strategidagen