Årets anden release bliver testet af to biblioteker efter nytår

Efter nytår bliver årets anden opgradering testet af to biblioteker. Ifølge DDB’s interne tests er opgraderingen nu klar, og viser testen på de to pilotbiblioteker det samme, sætter vi gang i udrulningen til alle biblioteker.

Opgraderingen er den største siden DDB CMS blev udrullet. Den har blandt andet været forsinket pga. to genstridige fejl i centrale brugerflows, som vores interne tests nu viser er rettet. Dette efteprøver vi dog hos to biblioteker, inden den rulles ud til test hos alle biblioteker.

Christel Krabbenhøft