Årets anden opgradering af DDB CMS er endnu ikke klar til test

To genstridige fejl i centrale brugerflows gør, at årets anden opgradering endnu ikke er klar til test. De sidste udeståender er lige nu til analyse og udvikling hos vores leverandører.

Tilbagemeldingerne fra leverandørerne gør, at vi forventer at udrulle opgraderingen til test på bibliotekerne (stagingmiljøerne) medio næste uge, uge 51. Vi beklager meget ventetiden, og håber på jeres forståelse.

DDB på besøg i DDB-CMS netværkene i CB regi
I går var DDB på det første af i alt fire planlagte besøg hos redaktørnetværkene under centralbibliotekerne. Turen gik til Vejle, hvor 17 deltagere fra regionen var kommet for at høre om de kommende releases, søgeprojektet og andre af DDBs opgaver.

Stemningen var god, og der kom mange gode spørgsmål, som DDB-teamet har taget med tilbage og vil sørge for at finde svar på.

Møderækken fortsætter i det nye år.

Se hvornår vi kommer forbi dit CB-område: