Tilmeld dig en arbejdsgruppe for projektet Mobil søg

Tre arbejdsgrupper skal bidrage til projektet Mobil søg, som vil optimere søgning på tværs af DDB CMS og bibliotek.dk - først og fremmest på mobile platforme. Alle med i DDB kan tilmelde sig arbejdsgrupperne, som mødes første gang den 19. oktober 2015.

Arbejdsgrupperne følger projektet Mobil Søg og har følgende fokus på projektet:

• Gruppe 1: Brugerperspektiver og biblioteksfaglighed (Brugergruppen)

• Gruppe 2: Test og udviklingsperspektiver (Testgruppen)

• Gruppe 3: Arkitektur og teknologi (Arkitektur og teknologigruppen)

Arbejdsgrupperne vil indgå i projektet i forbindelse med test og komme med input til forbedringer og prioritering af funktionalitet. Der bliver løbende afholdt workshops og sikret kommunikation om aktuel udvikling, og hver delleverance på projektet bliver fulgt af en 7-dages testperiode.

Mere om arbejdsgrupperne

Arbejdsgrupperne blev første gang præsenteret den 18. august på en workshop om Mobil Søg og søgning generelt. Her kunne deltagerne tilmelde sig grupperne.

Du kan hente mere information om arbejdsgrupperne – medlemmer, fokusområder og datoer for møder – her.

Er du interesseret?

Vil du deltage i en arbejdsgruppe eller på anden vis bidrage til projektet, skal du sende en mail med dine oplysninger og skrive, hvilken gruppe du ønsker at deltage i. Kontakt os her.