Ses vi til DBs årsmøde?

DDB er med på DBs årsmøde i Aarhus den 16-17. april og præsenterer her nogle af de produkter, som udvikles gennem DDB-samarbejdet. Vi viser bl.a. en prototype på en ny søgefunktion for tweens samt et værktøj, som leverer statistik om brugen af biblioteket

På standen kan du blandt andet se nærmere på denne prototype af en den kommende, visuelle søgefunktion til børn til Palles Gavebod.

Hvad kan du opleve på standen:

• Selvbetjeningsmodulet til digitale licenser, ERMS
    Vi viser selvbetjeningsmodulet og taler om udviklingspotentialet. Om torsdagen kan du tale med en bruger om, hvad overgangen til modulet har betydet for arbejdet med digitale licenser, potentialet og brugen.
  • Værktøjet, der skal give fakta om bibliotekets brugere (Beslutningsstøttestatistik)
    Et nyt værktøj skal give indsigt i brugerne og brugen af bibliotekerne. Se en prototype og giv input til, hvad bibliotekerne skal måle på i fremtiden - hvad er vigtigt at vide om brugerne og brugen af biblioteket?
  • Ny søgefunktion til børn (en del af Palles Gavebod)
    Til det nye Palles Gavebod er der ved at blive skabt en visuel og intuitiv søgefunktion i børnehøjde, der gør vejen til en ny bog sjovere. Projektet har fået midler gennem DDB.
  • eReolens nye app
    Hør om tankerne bag den nye app til e-bøger, de redaktionelle muligheder og fremtidsplanerne. Projektet har fået midler gennem DDB.
  • Bibliotekernes nye hjemmesider på DDB CMS
    Mange biblioteker er allerede gået i luften på den nye hjemmesideplatform, DDB CMS. På vores infostander kan du se de mange hjemmesider og få inspiration fra andre kommuner.

Stem på din favorit-hjemmeside på DDB CMS

Selvom hjemmesiderne er baseret på samme platform, er der stadig stor variation bibliotekerne imellem; hvad er fremhævet i menuen, hvilken grafik og billeder benyttes mv.. På standen kan du stemme på din favorit-bibliotekshjemmeside. Årsmødets favorit får et gavekort til enten grafiker eller fotograf, så vi kan få endnu mere inspiration til det gode biblioteksdesign.

Ninna Assentoft Faurschou