Rettelser klar til DDB CMS

Fra i dag kan bibliotekerne teste den tredje opgradering af DDB CMS i år. Den retter en række vigtige fejl og uhensigtsmæssigheder, som er blevet meldt ind af bibliotekerne.

Bibliotekerne kan teste den nye version fra i dag til og med fredag den 2. oktober. Testversionen bliver lagt direkte på redaktørernes staging-miljøer i løbet af i dag, mens webmasterne selv skal udrulle via kontrolpanelet. Det gør de ved at vælge platformen 'ddb-2.3.0', som ligger klar nu.

Vær her opmærksom på, at webmastere skal foretage udrulningen to gange, da den første fejler. Vi beklager ulejligheden.

Læs vejledningen for webmastere her

Indhold i den nye opgradering

Opgraderingen indeholder blandt andet:

- Links til Infomedia.

- 'Opensuggestion', som giver brugeren forslag til søgeord og forslag ved stavefejl.

- Justering af rankeringen med det mål at give brugeren et bedre søgeresultat.

- Opdatering af BPI.

- Link fra artikel til tidsskrift.

Der er sendt separat information ud til bibliotekernes tekniske kontaktperson.

Rolf Madsen