Opgradering klar: Få links til Infomedia i DDB CMS

Fra i dag kan bibliotekerne gå over til den nyeste version af DDB CMS, som blandt andet indeholder links til Infomedia. Biblioteker på redaktørhostingplan skal henvende sig til DBC’s kundeservice.

Den nyeste opgradering indeholder en række forbedringer – blandt andet med links til Infomedia og autocomplete-forslag, når brugeren søger.

Redaktørhostingplanen

Biblioteker, som er i drift med DDB CMS og har redaktørhostingplan, skal henvende sig til DBC’s kundeservice med ønske om dato og tidspunkt for, hvornår opgraderingen skal finde sted. Opgraderingen kan foretages en hverdag mellem klokken 9 og 12 inden den 30. november. Regn med, at hjemmesiden ikke er tilgængelig i de cirka ti minutter, opgraderingen foregår.

Webmasterhostingplan

Biblioteker, som er i drift på webmasterhostingplanen, skal nu opgradere til ”ddb-2.3.1”.