Øget fokus på DDB CMS

DDB’s Koordinationsgruppe besluttede på mødet den 4. maj at øge indsatsen på området for DDB CMS. Dermed sættes der nu yderligere fokus på at håndtere de udfordringer, som en række biblioteker har haft med DDB CMS.

Den øgede indsats skal sikre, at bibliotekerne får de funktionaliteter, de har behov for i deres betjening af borgerne.

Inddragelse af bibliotekerne gennem arbejdsgruppen

Første skridt er at få identificeret og prioriteret det absolut vigtigste, hvilket bibliotekerne selvfølgelig skal være med til. Derfor vil det være den første opgave, som en ny prioriterings-arbejdsgruppe får.

Invitationerne til gruppen er sendt ud, og der er kommet over 20 bud ind fra bibliotekerne med personer, som vil bidrage til prioriterings-arbejdet. Sekretariatet takker for den store interesse, og vil - for at sikre en operationel størrelse - udvælge 8 til gruppen. Udvælgelsen sker ud fra en prioritering af at opnå en repræsentativ fordeling i forhold til bibliotekets størrelse, relevante faglige kompetencer og brugen af DDB CMS.

Fakta

På nuværende tidspunkt har 43 biblioteker taget DDB CMS i brug, og det er nu også muligt at tage kontrolpanelet i brug for de biblioteker, der har valgt webmaster-hostingplanen.