Nye stillinger i DDB

Sekretariatet i DDB søger lige nu både en projektleder til bibliotekernes fælles CMS-løsning, DDB CMS, og en student til DDB’s it-projekter. Ansøgningsfristen er den 6. september 2015.

Projektleder til DDB CMS

DDB søger en ny projektleder, der kan være med til at sætte retning på udviklingen af DDB CMS, som er bibliotekernes fælles CMS-løsning.

Stillingen indbefatter projektstyring af sekretariatets CMS-projekter, faglig it-rådgivning af bibliotekerne, procesoptimering m.m.

Du skal have erfaring med projektledelse, være vant til at facilitere processer med en bred palet af interessenter og have mod på tværfagligt arbejde. Det er en fordel, hvis du har konkret viden om bibliotekssektoren og har erfaring med CMS-løsninger.

Ansøgningsfristen er søndag den 6. september.

Læs hele stillingsopslaget og søg her

Student til it-projekter

Sekretariatet søger også en ny student til at assistere med DDB’s mange it-opgaver.

I stillingen skal du hjælpe DDB’s it-team med at skabe gode rammer for arbejdet med it-projekter, være med til at videreformidle projekternes status og resultater, være i dialog med resten af sekretariatet og projektlederne på bibliotekerne m.m.

Du skal kunne skabe overblik og sætte dig ind i komplekse sammenhænge. Derudover skal du have gode formuleringsevner, både på skrift og tale, og det er en fordel, hvis du har erfaring med it-projekter og har indsigt i bibliotekssektoren.

Ansøgningsfristen er søndag den 6. september.

Læs hele stillingsopslaget og søg her