Nu kan den nyeste version af DDB CMS testes

Fra og med i dag kan bibliotekerne teste den nyeste version af DDB CMS - version 2.0.0 - som b.la. indeholder opgradering af søgefunktioner.

Test i uge 12

DDB CMS 2.0.0 kan testes i hele næste uge, hvorefter versionen går endeligt i luften i uge 16.

Opgraderingen indeholder integration af Opensearch 4.0 til brønd 3, hvilket betyder, at der sker nødvendige opgraderinger af søgefunktionen i forhold til sortering og rankering.

Lanceringen af DDB CMS 2.0.0 er desværre blevet rykket to uger i forhold til vores oprindelige udmelding, hvilket har betydning for bibliotekerne. Det beklager vi. Det skyldes, at vi fandt flere fejl i sidste del af testperioden.

Det drejer sig bl.a. om:

• blank lånerstatusside for brugere med fjernlån (Integra)
  • søgning på sammensatte emneord ift. Open Search 4.0 fejlede
  • fejl ved reservering af samme materiale to gange
  • upload af baggrundsbillede fejlede
  • fejl ift. at forfremme arrangementer på forsiden
  • fejl når anonyme brugere skulle logge ved klik på knappen  ”Huskeliste”

Vi har i den forbindelse prioriteret at rette disse fejl og dermed lancere en mere driftssikker udgave.