Invitation til deltagelse i prioriteringsgruppe for DDB CMS

En ny prioriteringsgruppe, bestående af repræsentanter fra bibliotekerne, nedsættes nu for at hjælpe med prioriteringen af især fejlrettelser og ændringsønsker til DDB CMS. Biblioteker som er med i DDB CMS kan deltage i gruppen. Deadline er den 4. maj.

Vær med til at sætte retningen for DDB CMS

Nedsættelsen af gruppen skal styrke inddragelsen af erfaringerne fra bibliotekernes daglige brug i forhold til den løbende udvikling og opgradering af DDB CMS. Der er brug for en arbejdsgruppe, der kan bidrage med erfaring fra driften på bibliotekerne og kvalificere prioriteringen af især de fejlrettelser og ændringsønsker, som løbende meldes ind af bibliotekerne. Det kan f.eks. være i forhold til søgningen - et område, som vi fra DDB lige nu arbejder på løsninger for.

DDB har indtil nu arbejdet ud fra en række prioriteringsprincipper. Disse drøftes på gruppens første møde.

Hent udkast til retningslinjer for prioritering her

Arbejdsgruppens sammensætning

Arbejdsgruppen nedsættes for et år ad gangen og forventes at mødes fire gange årligt i forbindelse med udrulning af nye versioner af DDB CMS.

Gruppen sammensættes af ansatte fra mindre, mellemstore og større biblioteker, så alle behov for så vidt muligt tilgodeses. Deltagerne i gruppen skal have et indgående kendskab til DDB CMS, og det er en fordel, hvis medlemmerne har kompetencer inden for et af følgende områder; formidling, søgning, bibliotekssystemintegration eller statistik. Gruppen består af 6-8 medlemmer.

Ansøgning

Vi opfordrer alle biblioteksansatte der er med i DDB CMS til at søge. Ansøgere til gruppen skal indstilles af bibliotekets leder, og biblioteket skal være tilmeldt DDB's hjemmesidepakke. Deadline for ansøgninger er mandag d. 4. maj kl. 12.00.

Deadline er overskredet.

I tilfælde af flere ansøgninger end det efterspurgte, prioriteres det for så vidt muligt at opnå en repræsentativ fordeling i forhold til bibliotekets størrelse, relevante faglige kompetencer og brugen af DDB CMS.

Rolf Madsen