Hvad opnåede DDB i 2014?

I DDB's årsberetning kan du læse om udviklingen i 2014 inden for de tre områder; IT-infrastruktur, indkøb og formidling og få indblik i nøgletal og prisudviklingen for DDB-medlemskab.

I 2014 opnåede DDB en række centrale resultater, som kom både borgere og biblioteker til gode. Samtidig opnåede DDB fuld medlemstilslutning, fik etableret en stabil organisation og udviklet en sund økonomi, som har gjort det muligt at sikre prisreduktion i 2015.

Der var også ting, der ikke gik helt så godt som forventet. Der er derfor stadig meget at arbejde med og forbedre i DDB-samarbejdet.

Læs årsberetningen her (issue)

Hent årsberetningen her (pdf)