Afprøv Biblioteksvagtens nye spørgeboks på hjemmesiden

Fra i dag kan den nyeste version af DDB CMS afprøves og testes. Versionen indeholder blandt andet Biblioteksvagtens nye spørgeboks og integration til ekurser.nu.

Den nye version kan testes fra i dag til og med den 17. januar.

Hvordan tester man?

Testversionen bliver lagt direkte på redaktørernes staging-miljøer i løbet af i dag, mens webmasterne selv skal udrulle via kontrolpanelet. Det gør man ved at vælge platformen ’’ding2-7.x-2.4.0’’, som ligger klar nu.

Der er sendt separat information ud til bibliotekernes tekniske kontaktperson.