Vil du være den nye FFU-repræsentant i faggruppen for infrastruktur?

DDB har valgt at udvide faggruppen for infrastruktur med yderligere et medlem fra fag-, forsknings- og uddannelsesbibliotekerne. Deadline for ansøgning er mandag d. 1. december.

Faggruppen for infrastruktur

I faggruppen for infrastruktur sikres den optimale DDB platform som bibliotekerne har brug for. Faggruppen er i dag sammensat af seks medlemmer, som har stor domæneviden inden for bibliotekssektoren og har kompetencer, der dækker IT forretningsviden, it-kontrakter og serviceorienteret infrastruktur og er repræsentative for små og store folkebiblioteker og fag-, forsknings- og uddannelsesbibliotekerne.

Se hvem der sidder i faggruppen for infrastruktur

Læs kommissorium for faggruppen for infrastruktur (pdf.)

Ansøgningsproces

Ansøgere til gruppen skal indstilles af bibliotekets leder. Deadline for ansøgninger er mandag d. 1. december 2014, kl. 14.00. På baggrund af ansøgningerne laver sekretariatet en indstilling til koordinationsgruppen, som endeligt vælger og godkender det nye medlem.

Udfyld ansøgningsskema for faggruppen for infrastruktur