Tilmeld dig årets Strategidag

Den 4. november løber årets Strategidag af stablen i København. Tilmeld dig dagen nu.

Strategidag 2014

Strategidagen vil blandt andet være dagen, hvor den digitale formidlingsstrategi præsenteres. Fokus på den fælles formidling går igen på dagens workshops, hvor ét af temaerne er visuel identitet for bibliotekerne digitalt.

Det detaljerede program for dagen meldes ud i midten af oktober.

Tilmeld dig strategidagen her

Hvert bibliotek kan deltage med 2 personer.

Sted: Mogens Dahl Koncertsal i København
Dato og Tid: Den 4. november, kl.: 9.30-16.00