Status på DDB CMS - Opdateret tidsplan

Få seneste status på udrulningen af DDB CMS til bibliotekerne med i DDB hjemmesidepakken.

Der arbejdes lige nu på højtryk for at blive klar til at udrulle DDB CMS hjemmesiderne til de biblioteker, der er med i DDB hjemmesidepakken. Tekniske udfordringer har imidlertid forhindret projektet i at opfylde de oprindelige tidsfrister, og tidshorisonten er nu opdateret.

Målet for udrulningen er juni

Vi er nu meget tæt på at kunne igangsætte udrulningen til de, i første omgang, 57 biblioteker. Det forventes, at udrulningen kan begynde primo uge 23. Herefter vil det tage noget tid, før vi har udrullet til alle 57 biblioteker, som er med i DDB CMS og migreret til brønd 3. Forventningen er, at det fra udrulningen påbegyndes vil tage 2-3 uger før den er fuldendt. Dette er dog et estimat, da det er et helt nyt set-up.

Tekniske udfordringer har været den primære årsag til forsinkelsen i forhold til tidligere udmeldinger. Arbejdet med at løse specifikke udfordringer har dog som gevinst givet mulighed for sideløbende at udvikle og optimere sitet – f.eks. i forhold til hastighed på søgninger – som er optimeret i den version, der udrulles nu.

Ugentlig status på udrulningen

Tidsplanen er løbende blevet revideret, hvilket ikke er blevet konsekvent meldt ud til alle involverede. Projektet har en kompleks karakter, der har gjort det svært at forudsige konsekvenserne af enkelte hændelser og dermed vanskeligt at melde en ny tidsplan ud.

Fra DDB må det dog erkendes, at kommunikationen om projektet ikke har været optimal, og det beklager vi. Proceduren er nu revideret for at sikre en bedre kommunikation fremadrettet, og indtil udrulningen er gennemført, informerer vi på ugentlig basis om udviklingen via nyhedsbrevet og på hjemmesiden med indgang fra forsiden.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her

Gå til siden for DDB CMS

Rolf Madsen