Pilotbiblioteker deltager i test af DDB CMS

4 pilotbiblioteker har sagt ja til at teste DDB CMS

DDB har indgået en aftale med Gladsaxe, Silkeborg, Aabenraa og Albertslund biblioteker om, at de er pilotbiblioteker i den kommende funktionalitetstest og performancetest af DDB CMS.

Pilotbibliotekerne har deltaget i en workshop den 20. februar, hvor testforløbet er blevet gennemgået, DDB's issuetracker præsenteret m.m.
Performancetesten foregår over 2 dage i den kommende uge og server opsætningen optimeres i mellem de 2 dage. Der kan, som en del af testforløbet, være perioder mandag den 24. februar og onsdag den 26. februar, hvor demoversionen af DDB CMS ikke virker optimalt.

Husk at arbejdet med bugs kan følges i DDB's issuetracker som mange allerede er begyndt at bruge.