Nye muligheder på demo-hjemmesiderne

Demo-hjemmesiderne er blevet opdateret, så det nu er muligt for bibliotekerne, der er med i DDB CMS, at ændre og undersøge forskellige opsætninger af den lokale hjemmeside.

Med den nye opdatering har de lokale redaktører fået flere muligheder: Hvor det før var muligt at tilføje indhold i allerede definerede rammer, kan der nu også leges med og ændres i selve rammerne.

Det betyder blandt andet, at der kan ændres i farve, tema og logo på demo-hjemmesiden og indstillingerne for viste søgeresultater kan tilpasses. Sidens forsidekarussel kan ændres og gøres personlig, og det er også muligt at justere i sidens menupunkter.

Med den nye opdatering er det muligt for bibliotekerne at afprøve forskellige opsætninger og blive klogere på bibliotekets muligheder og behov frem mod udrulningen af det endelige CMS-system.

For spørgsmål til funktionaliteter i cms'et besøg vores forum.

Rolf Madsen