Ny aftale giver adgang til 190 populære magasiner og fagtidsskrifter

DDB har forhandlet en fælles national aftale på plads, som giver bibliotekerne mulighed for at tilbyde adgang til 190 kvalitativt udvalgte engelsksprogede e-tidsskrifter - fra The Economist og Science til National Geographic, Cosmopolitan og Rolling Stone

Om aftalen

Aftalen er lavet mellem DDB og Zinio: En online bladkiosk, der via én samlet indgang giver brugeren adgang til populære magasiner og fagtidsskrifter inden for en lang række emner.

I alt er 190 titler udvalgt i samarbejde med bibliotekerne til at udgøre den danske bibliotekspakke, som blandt andet dækker områderne Kunst, Nyheder, Rejser, Videnskab & Teknik.

Online og offline læsning af magasiner

I alt har 65 biblioteker allerede tilsluttet sig aftalen, og vil dermed kunne tilbyde brugerne mulighed for både online og offline-læsning af magasinerne igennem Zinios gratis App.

Appen er udviklet, så tidsskrifterne kan læses på forskellige devises – computer, tablet, mobil - og flere af magasinerne er interaktive med hyperlinks, video- og audio sekvenser.

Få mere information

Vil dit bibliotek tilslutte sig, eller ønsker du yderligere information, så kontakt Jeppe Mosin eller Dorte Thuesen via kontaktinformation i boksen til højre.

Dorte Birkegaard Thuesen