Migrering af biblioteker og datakilder til brønd 3

Hvornår migreres artikler fra Litteratursiden og Danske dyr til den nye version af databrønden? Og hvornår foregår migreringen af mit biblioteks poster til den nye databrønd? Få svar på spørgsmålene og følg med i migreringsprocessen her.

DBC arbejder i øjeblikket på migreringen af datakilder til den nye version af databrønden (databrønd 3).  Derudover sker der en trinvis migrering af bibliotekernes poster til databrønd 3.

DDB CMS søger i databrønd 3, dvs. overgangen til DDB CMS er afhængig af migrering af henholdsvis datakilder og biblioteksposter. Planlægningen af migrering af bibliotekernes poster er koordineret med de indberetninger DDB sekretariatet har fået i forhold til, hvornår det enkelte bibliotek forventer at overgå til DDB CMS.

Alle har mulighed for at følge med i, hvordan arbejdet skrider frem ved at følge med på den wiki, hvor fremdriften afrapporteres.

Wiki: http://osswiki.dbc.dk/bin/view/Databroend/KilderBroend3

Eventuelle spørgsmål kan sendes til ddb@kulturstyrelsen.dk