Mere indhold til eReolen?

I forlængelse af centralbibliotekernes møde med Forlæggerforeningen om tjenesten EBIB i begyndelsen af januar, har DDB afholdt bilaterale møder med alle nuværende EBIB forlag.

Formålet med møderne har i første omgang været at lytte til forlagenes bekymringer og ideer. DDB's hensigt er, at afsøge mulighederne for, at de store forlag kommer tilbage i eReolen. Indtil videre er dialogen meget positiv og DDB har en forhåbning om, at det kan lade sig gøre at få endnu mere godt indhold på eReolen i løbet af første halvdel af 2014.

I løbet af februar mødes DDB med de enkelte forlag igen, og denne gang tager drøftelserne udgangspunkt i konkrete forslag fra DDB's side.

Dorte Birkegaard Thuesen