Kurser i DDB CMS

Centralbibliotekerne afholder frem mod sommerferien kurser i DDB CMS, som følges af yderligere to kurser efter sommerferien. Se datoerne og få mere information om kurserne.

Formålet med kurserne er at sætte bibliotekerne i stand til at etablere deres nye hjemmesider, herunder konfigurere dem, oprette indhold og arbejde i det nye system.

Kurser åbne for tilmelding:

Kurserne i Hellerup vil blive dubleret efter sommerferien. Datoerne kommer på DDB’s hjemmeside og centralbibliotek.dk så snart, de er fastlagt.

Hvem er kurserne for?

Kurserne er rettet mod forskellige superbrugere af DDB CMS – den primære redaktør og administrator af hjemmesiden – med det formål at denne/ disse efterfølgende kan undervise egne kolleger efter behov.

Du kan se den præcise beskrivelse af, hvem de enkelte kurser er rettet mod, på centralbibliotek.dk.

På centralbibliotek.dk finder du ligeledes mere information om kursernes indhold og materiale.

Gå til kursusoversigten på centralbibliotek.dk