I 2015 overgår support af tekstlicenser til LM Information Delivery

Bibliotekerne skal fremover kontakte LM Information Delivery for at få support på tekstlicenser. LM Information Delivery overtager opgaven fra Gentofte Centralbibliotek pr. 1.1.2015.

DDB har lavet support-aftale med LM Information Delivery og deres kundeservice, så de fra årsskiftet vil være bibliotekernes samlede indgang til support vedrørende tekstlicenser.

Fremover skal LM's kundeservice derfor kontaktes enten via ERMS eller direkte hos LM på ddb@remove-this.lminfo.dk, når der opstår spørgsmål til licenserne; både i forhold til adgangsproblemer, fakturering, indhold og lignende.

I tilfælde af spørgsmål vedrørende fagligt indhold vil LM's kundeservice sortere og viderestille til de enkelte ambassadører på licenserne og DDB indkøb, som vil kunne svare på spørgsmål om forhandling, kontrakter og priser. Det er derfor alle typer af spørgsmål vedrørende licenser, som kan håndteres ved at kontakte LM's kundeservice.

Dorte Birkegaard Thuesen