Faggruppen for formidling er nedsat

Mandag den 21. april var der deadline for ansøgning til faggruppen for formidling. Nu er ansøgningerne gennemgået, og blandt mange kvalificerede ansøgere er seks valgt til gruppen.

Faggruppen for formidling

Faggruppen for formidling skal med udgangspunkt i DDB's formidlingsstrategi udarbejde målsætninger for den nationale og den tværgående lokale digitale formidling i DDB-regi. Formålet er at skabe rammerne for DDB-bibliotekernes fremtidige formidling i den digitale virkelighed.

Gruppen skal blandt andet komme med input til den strategiske udvikling af netbibliotekerne og andre DDB-relevante formidlingsområder, pege på en prioritering af initiativer - såsom fokus på metadata, brugerinddragelse og sociale medier og rådgive i forbindelse med projektmodning.

Gruppen er nu nedsat

Alle medarbejdere fra et DDB-bibliotek med relevant viden og kompetencer på området var inviteret til at søge om deltagelse i gruppen. Det resulterede i 14 meget velkvalificerede ansøgere, hvoraf gruppens seks medlemmer er udvalgt.

Faggruppens seks medlemmer er:

• Esben Fjord, Gladsaxe Bibliotek
  • Helle Schønemann, Odsherred bibliotek og kulturhuse
  • Carsten Kaa, Aarhus Kommunes biblioteker
  • Morten Brynildsen, Rebild Bibliotekerne
  • Maria Louise Christensen, Silkeborg bibliotekerne
  • Kasper Hagel Madsen, Frederiksberg Bibliotek

Fra DDB sidder formidlingskonsulent Maja Vestbirk og applikationsarkitekt Rolf Madsen med i gruppen.

Læs kommissoriet for Faggruppen for formidling.