Få overblik over funktionsområderne for DDB CMS

Nu er en samlet funktionsbeskrivelse tilgængelig, som giver alle interesserede mulighed for at se, hvilke komponenter DDB CMS består af.

Funktionsbeskrivelsen giver et indblik i de funktionsområder, der er en del af DDB CMS. Gennem funktionsbeskrivelsen får du således et overblik over komponenterne, hvordan de hænger sammen og en kort beskrivelse af selve komponentens indhold.

Der er blandt andet tale om et overblik over de i alt 17 formidlingsværktøjer - herunder nyheds-, arrangement- og temaside-komponenter - samt søge- og visningsfunktioner i forhold til databrønden. Under hver enkelt komponent kan du endvidere se, om komponenten er klar nu eller på vej, og om der er planlagt udvikling.

Se funktionsbeskrivelsen på DDB's CMS wiki her.

Få information om DDB CMS på wiki-siden

På wiki-siden finder du flere informationer om DDB CMS. Her er blandt andet en en manual, der beskriver, hvordan DDB CMS test-hjemmesiden fungerer, og et fora, hvor du kan stille et spørgsmål og læse tidligere spørgsmål og svar. Det er også muligt at følge med i DDB's arbejde med med blandt andet fejlhåndtering og nye udviklinger.

Du kan komme ind på startsiden her.