DDB's faggrupper er i gang

Indkøbspolitik, webstatistik og børns digitale fremtid er nogle af emnerne, som bliver diskuteret i fag- og arbejdsgrupperne i DDB. Grupperne er med til at bygge bro mellem bibliotekerne og sekretariatet og kvalificere de beslutninger der bliver taget.

Faggruppen for indkøb

Indkøbsgruppen har afholdt deres første møde i starten af januar, hvor bl.a. forhandlingerne med Infomedia, danske e-bøger og centralbibliotekernes rolle på indkøbsområdet var på dagsordenen. Derudover var der fokus på udformning af en indkøbspolitik.

Mødedatoerne for de næste 4 møder er fastlagt og kan findes på DDB’s hjemmeside

Faggruppen for infrastruktur

Emnerne på infrastrukturgruppens første møde er udviklingsplanen for 2014, DDB’s nuværende arkitektur og mål-arkitektur samt leveranceplaner.

Mødet afholdes d. 3. februar.

Nye digitale visioner på børneområdet

Arbejdsgruppen for børn mødes d. 19. februar, hvor der skal diskuteres nye digitale visioner på børneområdet.

Se hvem der deltager i de tre grupper