Centralbibliotekerne underviser i DDB CMS

DDB afholder to dage hvor otte undervisere fra centralbibliotekerne klædes på til at kunne uddanne superbrugere i DDB CMS, som sidenhen vil kunne undervise lokalt.

Seks kurser for administratorer og redaktører

Centralbibliotekerne holder fire kurser før sommerferien og to efter. Formålet med kurserne er, at sætte bibliotekerne i stand til at etablere deres nye hjemmesider, herunder konfigurere dem, oprette indhold og arbejde i det nye system.

Lokale superbrugere

DDB samarbejder med centralbibliotekerne for bl.a. at sikre geografisk spredning af undervisningen og løbende faglig support. Formålet med at uddanne ansatte i bibliotekssektoren som superbrugere er, at udviklingen fremadrettet ofte vil ske lokalt og det er derfor vigtigt at kompetencerne findes i sektoren.

Datoerne for kurserne meldes ud på DDB's hjemmeside og Centralbibliotek.dk så snart de er fastlagte.

NB! Undervisningen vil være relevant uanset valg af hostingplan.

Rolf Madsen