Bibliotekerne får valget mellem tre hostingplaner

Biblioteker, der er med i DDB CMS, får på sigt valget mellem tre forskellige hostingplaner, som definerer graden af tilpasningsmuligheder og graden af support i forbindelse med DDB CMS.

Valget mellem tre forskellige hostingplaner skal sikre, at der findes et tilbud, der matcher bibliotekernes forskellige behov for fleksibilitet samt tekniske kompetencer.

Derfor varierer løsningerne i forhold til dels graden af support og dels muligheden for individuel tilpasning og videreudvikling. Der er i planerne sammenhæng mellem graden af frihed til tilpasning og graden af support.

De tre hostingplaner:

• Redaktør: En standardløsning, med redaktionelle tilpasningsmuligheder på selve hjemmesiden og fuld support.
  • Webmaster: En standardløsning, med funktionelle tilpasningsmuligheder af moduler og design og delvis support.
  • Programmør: Et virtuelt servermiljø, hvor det frit kan tilpasses i sidens kodning, uden support.

Redaktørplanen er for biblioteker, der ønsker en standardløsning med fuld support. Denne løsning vil opfylde langt de fleste bibliotekers behov og tilbyde fuld support. Enkelte biblioteker vil dog have særlige behov, der fordrer valg af enten webmaster- eller programmør-hostingplanen.

Valg af hostingplan

Bibliotekerne skal tage stilling til, hvilken hostingplan de vil have, så de kan overgå til den ønskede hostingplan så hurtigt som muligt.

Der bliver derfor sendt en email direkte til de enkelte biblioteker med yderligere information og deadline for tilbagemelding.

Du kan læse mere om hostingplanerne på hjemmesiden her