App’en 'Biblioteket'

DDB overtog ved sin oprettelse app'en 'biblioteket', som blev udviklet under et TING-projekt kaldet BApps. App'en indgår som en del af basispakken.

Foto af Bjarke Ørsted

Om App’en

Med app’en ”Biblioteket” kan der søges, findes og bestilles i mere end 1,7 millioner gratis tilbud i form af bøger, blade, film, musik og meget andet. Med app’en kan borgeren:

• Finde og reservere bøger og andre materialer til afhentning på det lokale bibliotek
  • Få overblik over hjemlån og reserveringer samt forny lån
  • Læse anmeldelser og forfatterportrætter
  • Scanne materialets stregkode og få adgang til baggrundsmateriale
  • Se bibliotekets åbningstider
  • Læse nyheder og få information om arrangementer

For at få fuldt udbytte af app’en skal borgeren være oprettet som låner.

Tekniske forudsætninger

Som bibliotek kan man på nuværende tidspunkt benytte app’en, hvis følgende er opfyldt:

• Biblioteket har DDElibra version 9.10

Opfylder dit bibliotek betingelserne skal I kontakte bibappsupport@remove-this.kulturstyrelsen.dk for at få adgang til at indtaste konfigurationsoplysninger til app’en.

Support og generelle spørgsmål til området

DDB har overtaget supporten og håndterer nu alle spørgsmål vedr. app’en. Både ved behov for support til selve app’en og ved generelle spørgsmål til området. Kontakt os på bibappsupport@remove-this.kulturstyrelsen.dk.

Ved behov for support, bedes I oplyse:

1. Navn på jeres bibliotek.
  2. Navn på person, der indrapporterer fejlen.
  3. En så udførlig beskrivelse af fejlen som muligt.
  4. En beskrivelse af de handlinger, der fører til fejl. Gerne skridt for skridt.
  5. (Når jeg gør _ (Beskriv de trin, du tager, når du får fejlen) _ møder jeg denne fejl _ (Beskriv fejlen, gerne med screenshots)_ og normalt plejer jeg ellers at få _(beskriv hvad der burde være sket)_
  6. Kontaktperson for yderligere information om fejlen – dig selv eller en kollega.

Rolf Madsen