Ansøgning til DDB Puljen 2015

Ansøgningsskema samt vejledning til DDB Puljen ligger nu på hjemmesiden. Deadline for ansøgning er 15. oktober kl. 14.00.

Der er nu åbent for ansøgninger til årets DDB Pulje. Det anbefales at læse vejledningen, før du begynder selve ansøgningen.

Indsatsområder

Følgende fire indsatsområder udgør rammen for dette års projektkald:

1: Projekter, der gør de digitale løsninger mere synlige
2: Projekter, der bidrager til fælles formidling på tværs af bibliotekerne
3: Projekter, der giver en bedre brugeroplevelse
4: Frie forsøg. Tilegnet projekter, der ligger uden for de øvrige projektkategorier.

Du finder vejledningen, uddybning af indsatsområder, samt link til ansøgning her