100 % tilslutning til DDB!

DDB har nu 100 % tilslutning med alle landets kommuner med i samarbejdet. Det er dermed et solidt fundament for at konsolidere og videreudvikle bibliotekernes digitale tilbud til borgerne.

Hand written 100%

Overstiger målsætningen

Målsætningen for 2014 var en tilslutning til DDB på 60 %. Det mål blev hurtigt opfyldt og med København som de seneste tilkomne i DDB samarbejdet i starten af juli, kan DDB fremover fungere med afsæt i en 100 % tilslutning og deltagelse fra landets kommuner.

”Med 100 % tilslutning har vi den løftestang, der skal til for at sikre et stærkt samarbejde. Det er et udtryk for, at bibliotekerne vil stå sammen om de udfordringer, de møder i dag og på sigt. Vi får gode muligheder for udvikling og for at opnå synergieffekter - til gavn for både biblioteker og borger” siger Sekretariatschef i DDB, Glenn Leervad-Bjørn.

DDB blev en realitet den 1. oktober 2012. Kommunerne har haft mulighed for at tilslutte sig siden september 2013, og senest er København gået med i samarbejdet.

Læs Københavns Bibliotekers pressemeddelelse om tilslutningen til DDB