Tilmelding til dialogmøder

Den 1. september skal folkebibliotekerne beslutte, om de vil tilmelde sig DDB. I den forbindelse inviterer vi bibliotekschefer til 3 dialogmøder, hvor koordinationsgruppen og DDB sekretariatet er klar til at fortælle bibliotekerne om de muligheder, som DDB tilbyder.

Kom til et af vores dialogmøder og få svar på, hvad DDB indeholder, hvad DDB koster, hvornår det er muligt at tilmelde sig og hvordan folkebibliotekerne løbende vil blive inddraget?. Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål og for at komme med input til både DDB-sekretariatet og medlemmer fra DDBs koordinationsgruppe.

10.00-10.15
Medlem af koordinationsgruppen

10.15-11.00
Hvad tilbyder DDB og hvad koster det?
Sekretariatschef Glenn Leervad-Bjørn

11.00- 12.15
Dialogrunde med 4 temaer
Besøg de fire temaer og stil spørgsmål på tomandshånd til DDB-sekretariatet og koordinationsgruppen.

1. Indhold og økonomi
  2. Infrastruktur
  3. Organisering
  4. Spørg koordinationsgruppen

12.15- 13.00
Sandwich

13.00- 13.30
Opsamling på dagens dialog

Deltagere

Målgruppen for møderne er bibliotekschefer plus en mere fra hvert bibliotek, hvis man ønsker det.

Dialogmøderne afholdes tre steder i landet:

Fredag den 24. maj kl. 10.00-13.30
Kulturhuset, Skanderborg