Status på DDB CMS

Hosting og support

Arbejdet med at finde den kommende leverandør til hosting og support af DDB CMS fortsætter, og vi forsøger at finde en løsning, som dækker så mange af DDB bibliotekernes behov som muligt. Helt konkret er vi ved at beskrive de komponenter, DDB CMS består af, samt de processer der skal til for at udvikle CMS platformen og sikre en stabil udrulning i 2014.

I den kommende tid vil vi begynde oprettelsen af DDB CMS arbejdsgruppen, så vi kan få mere direkte input fra DDB bibliotekerne, og sikre at vi opfylder de behov, I har.

Vi er meget opmærksomme på jeres behov, for at få et tidspunkt på hvornår I kan opsige jeres eksisterende hjemmesideløsninger, og kommer med en udmelding, så snart det er muligt!

Bibliotek.dk og DDB CMS gap-analyse

I samarbejde med DBC og TING core team er der igangsat en undersøgelse af forskellene på Bibliotek.dk/beta og DDB CMS med det formål at samle udviklingskræfterne og undgå dobbeltudvikling. Vi ser meget gerne at de to hjemmesider i langt højere grad deler komponenter, og ser blandt andet på muligheden for at basere DDB CMS på de nationale services, som bibliotek.dk/beta er baseret på, så vi undgår at skulle integrere direkte til bibliotekssystemerne.

Rolf Madsen