Puljemidler til ny formidling af bibliotekernes materialer

Tre projekter har fået tilsagn i anden runde af DDB Puljen 2013.

Alle tre projekter undersøger hvordan brugeren kan blive inspireret i søge- og afleveringsprocessen. Derudover kobler projekterne det digitale og det fysiske rum.

De tre projekter hedder Relevansrankering på steroider, Visualisering af relationer og Intelligent brugerinvolvering og bliver lavet af hhv. Randers og Horsens Bibliotek, Vejle og Herning Bibliotekerne og Silkeborg og Randers Bibliotekerne.

Læs projektbeskrivelserne og følg med i udviklingen i projektbanken. Besøg også den nye projektbank her (maj 2017).