Leverancer fra DDB

Den 1. januar 2014 går Danskernes Digitale Bibliotek i drift. Der har siden tilslutningen d. 1. september 2013 på nogle områder været positiv udvikling, mens DDB på andre områder står overfor nogle økonomiske og tekniske udfordringer.

Disse udfordringer betyder at nogle produkter i basispakken og hjemmesidepakken bliver leveret senere end planlagt. Der arbejdes på at finde de mest optimale løsninger, så konsekvenserne og udgifterne for det enkelte bibliotek minimeres. Uanset udfordringer kommer pakkerne ikke til at koste mere end lovet i 2014.

Leveranceplan for DDB-pakkerne