Kom til DDB's strategidag 2013!

Den 2. december 2013 afholder DDB's styregruppe, koordinationsgruppe og sekretariat en strategidag for alle biblioteker, som deltager i DDB. Strategidagen vil blandt andet sætte fokus på bibliotekernes rolle i DDB, formidlingsområdet, netbibliotekernes fremtid og samarbejdet i DDB.

Hvert bibliotek kan deltage med 2 personer.

DDB strategidagen afholdes på Hotel Storebælt i Nyborg. Program udsendes i starten af november.

Vi glæder os til for første gang at samle alle biblioteker, der er tilsluttet DDB!

Tid: kl. 09.30 - 17.00 (der vil blive serveret en "gå-hjem-sandwich" kl. 17.00)

Sted: Hotel Storebælt, Østersøvej 121, 5800 Nyborg

Tilmelding: senest d. 18. november 2013. Det er gratis at deltage og tilmelding er bindende.

Gå til tilmelding