Der er IKKE valgt en leverandør til hosting af DDBs CMS

DDB sekretariatet er i gang med at finde den leverandør der skal hoste og vedligeholde DDB CMS, og det er endnu ikke afklaret, hvem der får opgaven.

Det at tilslutte sig DDB pakkerne er en stor beslutning, og der er mange detaljer og konsekvenser, som kan skabe usikkerhed og forvirring.

Det er der desværre nogle leverandører der udnytter til at skabe skræmmebilleder for egen vindings skyld.
Det er vildledende, når en leverandør skriver, at de leverer DDBs CMS, og det er noget vi tager afstand fra.

Når leverandøren af DDB CMS er valgt, vil det blive meldt ud her på siden, sammen med oplysninger om hvornår I kan opsige jeres nuværende løsninger.